«

»

‘Werken met eigen ervaring’ weer van start; ben jij erbij?

In het najaar van 2018 starten er twee nieuwe basiscursussen waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

De basiscursus bestaat uit 12 bijeenkomsten. Tijdens deze cursus maak je kennis met ervaringsdeskundigheid. Je deelt ervaringen om meer inzicht te krijgen in je eigen herstel en dat van anderen, krijgt informatie over verschillende werksituaties en maakt een start in het oefenen van vaardigheden, die nodig zijn om te kunnen werken met eigen ervaringen. Meer informatie kan je hier vinden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de Provenierssingel 66d te Rotterdam. Er zullen twee vernieuwde cursussen van start gaan op zowel de woensdagmiddag als op donderdagen in de ochtend.
Heb je zin om mee te doen?, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat we een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunnen maken. In dit gesprek wordt gekeken of je geschikt bent om de cursus te kunnen volgen.

Aanmeldingen zijn mogelijk tot uiterlijk 15 september 2018.

Aanmelden kan via de mail bij Ruud Aarse (ruud.aarse@zorgbelang-zuidholland.nl) of Betty Reijers (breijers@zorgbelang-zuidholland.nl)

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/werken-met-eigen-ervaring-weer-van-start-ben-jij-erbij/