Bereikbaarheid Basisberaad

In verband met de aangescherpte maatregelen rond COVID-19 heeft Basisberaad Rijnmond haar deuren gesloten, vooralsnog  tot en met woensdag 18 november. Gedurende deze periode zijn de periode zijn onze medewerkers per mobiele telefoon en e-mail bereikbaar. Een overzicht van de bereikbaarheid van de medewerkers is hier te vinden.

Vragen of een gesprek?

Langskomen kan nu …

Lees verder

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/bereikbaarheid-basisberaad-3/

We gaan verhuizen!

Hoogstraat 66A

Op 16 november 2020 opent Basisberaad Rijnmond haar deuren op de nieuwe locatie: Hoogstraat 66A in Rotterdam.  Op deze locatie in het centrum van Rotterdam heten wij iedereen uit Rotterdam e.o. welkom! Deze locatie betrekken we samen met onze collega’s van het team Gouda van Zorgbelang Inclusief.

Alles waarvoor je terecht kan bij Basisberaad, blijven …

Lees verder

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/we-gaan-verhuizen/

Basisberaad bij ‘Met Mind de zomer door!’

Deze zomer is de Livestream Met MIND de zomer door! op vrijdag 24 juli 2020 gestart. De Livestream is steeds in de lucht op maandag, woensdag, vrijdag tussen 13.00-16.00 uur en te zien via https://www.youtube.com/c/mindvideo MIND vult  het tijdslot tussen 15.15-15.55 uur met presentaties, films, verhalen etc. van interessante initiatieven, organisaties en personen.

Op 10 …

Lees verder

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/basisberaad-bij-met-mind-de-zomer-door/

Nieuw! corona-adviespunt.nl

Kom op deze website in gesprek met anderen die getroffen zijn door het coronavirus. Of wellicht maak je je zorgen om de versoepelde maatregelen, over je baan of mensen die dicht bij je staan. Wat er ook speelt, deel je zorg en help elkaar.

Stel je vraag aan een professional, lees de blogs of bekijk …

Lees verder

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/nieuw-corona-adviespunt-nl/