Intervisie

Als instelling heeft u  ervaringsdeskundigen in dienst. Afdeling Basisberaad biedt ondersteuning door middel van intervisietrajecten. Deze intervisie bestaat uit coaching aan de ervaringsdeskundige medewerker. Er kan casuïstiek uit de praktijk worden aangebracht waar de medewerker tegenaan loopt. Indien gewenst kan de uitkomst van de intervisie gesprekken gezamenlijk met de leidinggevende besproken worden om zo tot een optimale (werk)relatie te komen.

Methode

Tijdens de intervisie geeft de ervaringsdeskundige medewerker zelf aan, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, waar hij of zij tegenaan loopt. Het merendeel van de medewerkers van Afdeling Basisberaad is ervaringsdeskundig en kunnen daardoor uw medewerker op een goede en gelijkwaardige wijze coachen.

Organisatie van intervisie

In opdracht verzorgt Afdeling Basisberaad coaching aan uw ervaringsdeskundige medewerker(s). Samen met uw medewerker wordt geïnventariseerd welke vorm van intervisie gewenst is.

Doel van intervisie

Gezamenlijk werken we aan de kennis en kunde van uw medewerker(s) en de kwaliteit van de werkzaamheden. Indien gewenst kunnen de resultaten besproken worden om tot een optimale werkrelatie te komen.

Wijze van aanpak

  • Samen met de medewerker worden afspraken gemaakt over de frequentie van de coaching.
  • De medewerker komt met casuïstiek uit de praktijk waar hij of zij tegenaan loopt. Onze medewerker coacht uw medewerker.
  • Aan het einde van het traject kan een gesprek met de leidinggevende en medewerker volgen.

Voordelen van intervisie

Uw medewerker heeft meer kennis en ervaring, gezamenlijk komen we tot een optimale werkrelatie

Meer informatie en offerte

Wilt u meer informatie? Wilt u binnen uw organisatie coaching? Neem contact met Afdeling Basisberaad via info@basisberaad.nl / (010) 466 59 62

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.