Actief binnen Basisberaad

Vrijwilligers vervullen een belangrijke rol bij Afdeling Basisberaad. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.  Vrijwilligerswerk bij Afdeling Basisberaad is werken in een klein team met informele sfeer bij een maatschappelijk betrokken organisatie.

Denkraam

Denkraam, een online magazine, heeft een redactie welke volledig draait op vrijwilligers. Als redactielid bij Denkraam ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken, schrijven en publiceren van artikelen in het online magazine en de maandelijkse nieuwsbrief ‘Denkraam Extra’. De redactie bestaat uit circa tien mederedacteuren en een meewerkend hoofdredacteur (ook vrijwilliger!).

Vrijwilligersfuncties

Binnen Afdeling Basisberaad wordt nog meer vrijwilligerswerk gedaan: voorlichting geven over bijvoorbeeld de crisiskaart of over de trainingen. Of gastheer/vrouw tijdens de inloopmiddag, een ontmoetingsplek voor alle belangstellenden. Soms wordt onze mening ergens over gevraagd: graag laten we jou spreken over jouw ervaringen op dat gebied. Of vragen we je mee te denken of mee te doen. Als je vrijwilligerswerk wilt doen bij afdeling Basisberaad, kijkt onze vrijwilligerscoördinator samen met jou wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Wat vragen wij?

We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met de geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg of maatschappelijke opvang.  Het aantal uren per week is uiteraard flexibel, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.

Wat bieden wij?

  • Uiteraard worden reiskosten vergoed. In sommige gevallen kunnen we ook een vrijwilligersvergoeding bieden.
  • Alle afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract.
  • Onze vrijwilligerscoördinator is er voor alle vrijwilligers: hij helpt, begeleidt (waar nodig) en evalueert bij het vrijwilligerswerk.

Belangstelling?

Indien je belangstelling hebt om vrijwilligerswerk te doen, neem dan contact met ons op via (010) 466 59 62 of info@basisberaad.nl

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.