Bereikbaarheid Basisberaad

In verband met de aangescherpte maatregelen rond COVID-19 heeft Basisberaad Rijnmond haar deuren gesloten, vooralsnog  tot en met woensdag 18 november. Gedurende deze periode zijn de periode zijn onze medewerkers per mobiele telefoon en e-mail bereikbaar. Een overzicht van de bereikbaarheid van de medewerkers is hier te vinden.

Vragen of een gesprek?

Langskomen kan nu even niet, maar de medewerkers van het Basisberaad zijn wel op hun mobiel of per e-mail bereikbaar. Vanuit huis zullen we proberen je vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Diensten

Onze individuele dienstverlening (straatadvocaten, crisiskaart en cliëntondersteuners) zal zoveel mogelijk doorgaan. Voor individuele afspraken geldt echter wel dat we ons moeten houden aan de corona-maatregelen. Bespreek de mogelijkheden met de betreffende medewerker, en ons pand is helaas gesloten

Geen bijeenkomsten of vergaderingen

Bijeenkomsten of vergaderingen kunnen helaas niet plaatsvinden. De inloopmiddagen gaan niet door.

Verhuizing

Zoals aangekondigd op o.a. deze website, gaat Basisberaad RIjnmond verhuizen. De verhuizing gaat vooralsnog door zoals gepland. Dat houdt in dat als de deuren weer open gaan, dit gebeurt op Hoogstraat 66A in Rotterdam. Graag zien wij je daar weer!

Meer informatie

Houd voor meer informatie deze website in de gaten. Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen per mail via info@basisberaad.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/bereikbaarheid-basisberaad-3/