Adres en route van Basisberaad

Ons adres:

Hoogstraat 66A
3011 PT Rotterdam

T: (010) 466 59 62
E: info@basisberaad.nl

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30-17.00 uur. Langs komen is mogelijk, maar neem van te voren contact op met een van onze medewerkers.

Openbaar vervoer

Metro
Met de metrolijnen A,B en C kun je (afhankelijk van de richting die je reist) uitstappen bij metrostation Blaak of metrostation Oostplein. Vanaf beide stations is het circa zeven minuten lopen naar het Basisberaad

Tram
Met tram 21 of 24 (richting De Esch) kan je uitstappen bij halte Burgemeester van Walsumweg. Daar vandaan is het circa vijf minuten lopen naar Basisberaad.

Trein
Met de trein kan je het beste uitstappen bij Rotterdam Blaak. Vanaf daar is het circa 7 minuten lopen. Vanaf Rotterdam Centraal kan je ook met de tram (21/24) of metro (overstappen bij Beurs) reizen.

Auto

De Hoogstraat bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Plan je reis met de routeplanner. In het centrum en omgeving in Rotterdam is het betaald parkeren, contant betalen is niet mogelijk. Het beste kun je parkeren in de parkeergarage aan de Kipstraat, deze is om de hoek bij het Basisberaad. In de parkeergarage gelden minder hoge tarieven dan in de Hoogstraat.