Meer informatie over de cursussen

Sinds 2000 ontwikkelt en geeft Basisberaad Rijnmond cursussen rond herstel en het inzetten van eigen ervaringen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Hiermee heeft Basisberaad Rijnmond ruime ervaring op het gebied van ervaringsdeskundigheid, herstel, empowerment en participatie. De trainers bij Basisberaad zijn, naast ervaren trainers, ook ervaringsdeskundig. De trainers kennen als geen ander de weg naar herstel.

Cursussen op maat

Naast cursussen voor (ex-)cliënten, biedt Basisberaad Rijnmond ook diensten aan voor gemeenten, instellingen en andere (belangen-)organisaties. Wilt u ervaringsdeskundigheid inzetten in je organisatie? Of cliëntenparticipatie vormgeven in je instelling? Door de jaren heen zijn er door Afdeling Basisberaad diensten ontwikkeld voor instellingen en gemeenten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Regio Rijnmond

De cursussen worden gegeven voor mensen die wonen in het werkgebied van Basisberaad: de regio Rijnmond. Ook met de cursussen en trainingen op maat richt Basisberaad zich primair op organisaties in Rijnmond.

Buiten de regio Rijnmond? Kijk of in uw regio een cliëntenorganisatie actief is: https://wijzijnmind.nl/mind-atlas

Training, ontwikkeling en advies

Ruud Aarse (010) 750 21 00 (06) 21 51 50 84 ruudaarse@basisberaad.nl
Edwin Vijfvinkel  (010) 750 21 01 (06) 18 13 07 64 edwinvijfvinkel@basisberaad.nl