«

»

Doe mee met de basiscursus ‘Werken met eigen ervaring’

Op woensdag 21 maart 2018 start er weer een nieuwe basiscursus en op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

De basiscursus bestaat uit 12 bijeenkomsten, die duren van 13.30 tot 16.30 uur. Tijdens deze cursus maak je kennis met ervaringsdeskundigheid. Je deelt ervaringen om meer inzicht te krijgen in je eigen herstel en dat van anderen, krijgt informatie over verschillende werksituaties en maakt een start in het oefenen van vaardigheden, die nodig zijn om te kunnen werken met eigen ervaringen. Meer informatie kan je hier vinden.

De bijeenkomsten vinden plaats op de Provenierssingel 66d te Rotterdam.

Heb je zin om mee te doen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat we een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunnen maken. In dit gesprek wordt gekeken of je geschikt bent om de cursus te kunnen volgen.

Aanmeldingen zijn mogelijk tot uiterlijk 14 maart 2018.

Aanmelden kan via de mail bij Ruud Aarse (ruud.aarse@zorgbelang-zuidholland.nl) of Betty Reijers (breijers@zorgbelang-zuidholland.nl)

Permanente koppeling naar dit artikel: https://basisberaad.nl/site/doe-mee-met-de-basiscursus-werken-met-eigen-ervaring/