Handige links

Regio Rijnmond

Basisberaad - Zorgbelang InclusiefCrisiskaart in Rijnmond

Met een Crisiskaart, Safety4You-kaart of Hulpkaart regel je in goede tijden praktische zaken, geef je je wensen aan. Dit neem je op in een kaart, die je in een noodsituatie kan tonen. Zodoende behoud je de regie wanneer je onverhoopt de controle verliest.

Denkraam actueelDenkraam Actueel

Een online platform voor en door betrokkenen van de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang en verslavingszorg. We willen iedereen informeren over ontwikkelingen in de zorg, we opiniëren en geven achtergrondinformatie.

Zorgbelang InclusiefLogo Zorgbelang Inclusief

Wij streven naar een leefbare, zorgzame samenleving waar iedereen een volwaardige positie inneemt en met elkaar hieraan vorm geeft. U kunt daarnaast ook onafhankelijk advies en ondersteuning krijgen via Adviespunt Zorgbelang.

Landelijk

Crisiskaart landelijkCrisiskaart logo

De Stichting Crisiskaart Nederland ondersteunt licentiehouders bij het uitvoeren van hun taken. Dit doet het bureau door landelijke activiteiten, het geven van voorlichting en het (laten) uitvoeren van onderzoek om nut en noodzaak van de Crisiskaart verder aan te tonen.

 

Mind

Mind wil, als onafhankelijke, maatschappelijke organisatie psychische gezondheid bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen, en strijdt voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid en alles doet om onnodig psychisch leed te voorkomen.

 

Mind Cliëntenatlas

Ben je op zoek naar een organisatie bij jou in de buurt, voor bijvoorbeeld (lotgenoten)contact, trainingen of advies? Op de MIND Atlas vind je zo’n 300 cliënten- en familieorganisaties vanuit het hele land.