Meedoen

Cursussen

Lees verder

Ondersteuning

Lees verder

Meedoen

Lees verder

Meedenken

Lees verder

Actief worden binnen het Basisberaad Rotterdam? Dat kan op verschillende manieren.

Werken bij Basisberaad Rotterdam is werken voor en met mensen in een kwetsbare positie, mensen die vaak een achtergrond hebben van psychische problematiek of verslaving. Naast een klein team van betaalde medewerkers werken bij Basisberaad vrijwilligers en stagiaires. Samen werken we aan belangenbehartiging in de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang en verslavingszorg. Veel van de betaalde medewerkers hebben, naast vakkennis, zelf ervaren wat het is om zorg te ontvangen. Werken bij het Basisberaad Rotterdam is werken bij een maatschappelijke organisatie met een betrokken team van medewerkers.

Inloopmiddag

Wel actief, maar nog niet direct aan het werk? Kom naar de inloopmiddag van het Basisberaad Rottedam. Kom langs voor een kopje koffie, een gesprek of even werken achter een laptop. Hier kan je sfeerproeven, vragen stellen, langskomen voor ondersteuning of gezelligheid.

Vrijwilligerswerk

Dit werk kan zeer uiteenlopend zijn: van gastheer/vrouw tot redactie, van fotograaf tot klusjesman. Ook hebben we een project dat volledig draait op vrijwilligers: Denkraam. Onze vrijwilligerscoördinator kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en wat je wilt. Vrijwilligerswerk kan vanaf een paar uur per week.

Stage

Basisberaad Rotterdam biedt ook stageplekken op MBO- en HBO niveau, met name ook voor opleidingen als Howie the Harp en de BGE (Zadkine). Veelal loop je stage binnen een of meerdere van onze diensten (crisiskaart, cursussen, straatadvocaten en cliëntondersteuning).

Vrijwilligerswerk

Werken in de belangenbehartiging, met en voor mensen in een kwetsbare positie.

Meer informatie

Stage

Werken en leren bij een maatschappelijke organisatie met stages op MBO en HBO niveau.

Meer informatie

Inloopmiddag

Laagdrempelige bijeenkomsten voor ontmoeting en ondersteuning.

Meer informatie