Inloopmiddag

Als gevolg van de maatregelen rond corona, zijn de mogelijkheden van inloop zeer beperkt. Neem van te voren contact met ons op (010 466 59 62) en vraag naar de mogelijkheden om langs te komen.

Een kopje koffieZin in een kop koffie? Of een goed gesprek? Kom dan langs op onze inloopmiddag. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je gezellig kletsen met andere bezoekers of medewerkers van Basisberaad. De inloop begint dinsdag om 13.30 uur en is gratis! De inloop is voor alle belangstellenden.

Ontmoeting

Ontmoet andere mensen tijdens de inloopmiddag. In een ontspannen en laagdrempelige omgeving staat koffie en thee voor iedereen klaar. De ontmoeting is er gewoon voor de ontspanning en gezelligheid. Je bent verder tot niets verplicht.

Ondersteuning

Het kan zijn dat je vragen hebt. Tijdens de inloop kun je ze stellen aan de aanwezige medewerker(s) of bezoekers. En mocht je iets willen opzoeken op internet of je mail willen lezen, het kan op onze computers in de inloop ruimte.

Gratis

De inloopmiddagen, maar ook de koffie, thee en gebruik van de computers is gratis. Ook zijn er geen verdere verplichtingen. Inschrijven is niet nodig

 

Graag zien we je dinsdag bij de inloopmiddag!