Stage

BasisberaadWij bieden stageplekken voor MBO en HBO, maar zeker ook voor ervaringswerkers (bijvoorbeeld voor mensen die Howie the Harp of de BGE opleiding volgen). Een stage kan je lopen binnen een van de projecten van Afdeling Basisberaad.

Stage lopen bij Afdeling Basisberaad is werken in een klein team met informele sfeer bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Mocht je belangstelling hebben voor een stage binnen Afdeling Basisberaad, neem dan contact met ons op. Gezamenlijk kijken we wat de mogelijkheden zijn voor een stageplek.

Bij de afdeling Basisberaad werken professionals waarvan het merendeel ook ervaringsdeskundig is. Heb je affiniteit en/of ervaring met de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang of verslavingszorg, en volg je nu een opleiding? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Gezamenlijk kijken we wat de mogelijkheden zijn voor een stageplek.

Meer informatie?

Neem contact op met Afdeling Basisberaad via (010) 466 59 62 of arankavandervelde@basisberaad.nl. Heb je belangstelling voor een stage, zet dan ook in de mail welke opleiding je volgt, je motivatie etc.