(vooraankondiging) Openheid en vertrouwen

Openheid en vertrouwen: het lijkt zo vanzelfsprekend, toch geven veel mensen aan dat ‘vertrouwen verdiend moet worden’. Met name in de hulpverlening is het belangrijk: om in openheid met elkaar te kunnen praten is vertrouwen belangrijk. Tijdens de Week van de Psychiatrie 2024 (25 t/m 29 maart) gaan we in Rotterdam / Rijnmond in op de vraag: wat betekent openheid en vertrouwen voor jou?

Tijdens diverse bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, zijn er gesprekken, spellen en workshops rond openheid en vertrouwen. De eigen ervaringen van mensen staan hierin centraal. Op welke wijze kan het vertrouwen worden opgebouwd, wat zijn voorwaarden voor openheid in je relaties met hulverlening, familie en vrienden?

De Week van de Psychiatrie is een jaarlijks terugkerende manifestatie, waarin cliëntenorganisaties en -raden zich inzetten om de positie van mensen met een psychische of psychiatrische achtergrond te verbeteren. In Rotterdam organiseert Basisberaad, i.s.m. andere cliëntenorganisaties in, de Week van de Psychiatrie.

De Week van de Psychiatrie is gratis toegankelijk en is bedoeld voor iedereen! Houd deze website in de gaten voor meer informatie over het programma (binnenkort bekend!)

Meer info: basisberaad.nlinfo@basisberaad.nl – (010) 466 59 62