We zijn verhuisd!

Hoogstraat 66A

Hoogstraat 66A – Rotterdam

Half november hebben we onze nieuwe locatie betrokken: Hoogstraat 66A in Rotterdam.  Op deze locatie in het centrum van Rotterdam heten wij iedereen uit Rotterdam e.o. welkom! Deze locatie betrekken we samen met onze collega’s van het team Gouda van Zorgbelang Inclusief.

Alles waarvoor je terecht kan bij Basisberaad, blijven we bieden vanuit onze nieuwe, laagdrempelige locatie. Of het nu gaat om vragen over (toegankelijkheid van) de zorg, een crisiskaart, vragen of hulp bij (dreigende) dakloosheid, of trainingen rond ervaringsdeskundigheid: samen met jou werken we aan belangenbehartiging in de regio Rijnmond en versterking van mensen in een kwetsbare positie.

Samen met Zorgbelang Inclusief streven we naar een leefbare, zorgzame samenleving waar iedereen een volwaardige positie inneemt en met elkaar hieraan vorm geeft. Zorgbelang Inclusief ondersteunt opdrachtgevers op het gebied van de gezondheidszorg, de langdurige zorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de geestelijke gezondheidszorg (GGz), de jeugdhulp en participatiewet en op het gebied van leefbaarheid. Je kunt daarnaast ook onafhankelijk advies en ondersteuning krijgen over zorg en welzijn via Adviespunt Zorgbelang.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metro-/treinstation Blaak is op circa 7 minuten lopen, en trams 21/24 (halte Burg van Walsumweg) stoppen op circa 5 minuten lopen. Met de auto? Dan kunt u het beste (betaald) parkeren in parkeergarage Kipstraat om de hoek.

We zien u graag op onze nieuwe locatie, maar houd rekening met de corona maatregelen: neem eerst contact met ons op! De koffie staat voor je klaar.

Nieuwe adresgegevens

Bezoekadres

  • Hoogstraat 66A
    3011 PT Rotterdam
  • Tel:        (010) 466 59 62 (ongewijzigd)
  • Mail:     info@basisberaad.nl (ongewijzigd)
Deze bijdrage was gepubliceerd in algemeen.